CREAMA signa un conveni de col·laboració amb Masymas.

Creama convenio colaboración Masymas.

La cadena de supermercats Masymas, amb seu a Pedreguer i el CREAMA han signat un conveni de col·laboració a través del projecte de la Xarxa Agrícola. L’acte de la signatura ha tingut lloc a la Casa de Cultura de Pedreguer i ha comptat amb la presència de José Juan Fornés, director general de Supermercats Masymas i de Sebastián Cañadas, president del CREAMA i diputat provincial de Forment, Desenvolupament Local, Sectors Productius i Ocupació.

El projecte de la Xarxa Agrícola s’origina per manament de l’Acord Comarcal per al Desenvolupament Local de la Marina Alta, el qual està composat per la major part dels ajuntaments de la comarca i per altres entitats importants del territori com associacions empresarials i sindicats, entre d’altres. L’objectiu del projecte és la creació d’iniciatives que ajuden a revitalitzar el sector agrari de la Marina Alta.

Entre les accions que duu a terme l’equip tècnic de la Xarxa Agrícola es troba la creació de sinèrgies i la connexió dels diferents agents del sector agroalimentari com, per exemple, els productors amb el sector del comerç i la distribució. El conveni signat entre Supermercats Masymas i el CREAMA s’emmarca en l’objectiu de promocionar i afavorir la compra/venda de producte comarcal i de connectar aquesta important cadena distribuïdora amb els sectors de la producció agrícola i de productes elaborats de la Marina Alta.

Creama firma un convenio colaboración con Masymas

⇒ enlace a la noticia del nuevo Canal de Telegram de la Xarxa Agrícola

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
caValencià