Es presenta la Xarxa agrícola de la Marina Alta

Presentación Xarxa agrícola Marina Alta Hub Tecnológico Benissa

Objectiu

L'objectiu és promoure l'esperit emprenedor combinant noves tecnologies i sectors tradicionals com l'agricultura. A més, la Xarxa agrícola és una eina virtual per a connectar a tots els agents del sector agroalimentari de la Marina Alta.

Presentación en Benissa del proyecto experimental «Xarxa Agrícola en la Marina Alta»

El Dimecres 6 de juny, a les 19:00H va tindre lloc, en el Centre d’Excl·lència de Benissa, la presentació de la «Xarxa Agrícola de la Marina Alta». Se trata de un proyecto que está llevando a cabo CREAMA. Se pretende ayudar a la revitalización del sector agrícola de la comarca. Una de las partes más importantes del proyecto es la herramienta digital. Esta herramienta se denomina «Xarxa Agrícola de la Marina Alta». En ella es connecten als principals actors del sector agroalimantari. Es connecten a: producció agrícola, productes elaborats, comerç i distribució, i el sector de la restaruació

També es va informar sobre el nou decret regulador de la venda de productes de proximitat. Dissenyat per a facilitar les transaccions de productes agroalimentaris entre productors i consumidors finals.

caValencià
es_ESCastellano caValencià