LA XARXA AGRÍCOLA A LA UNIVERSITAT D’ALACANT

LA XARXA AGRÍCOLA A LA UNIVERSITAT D’ALACANT

Els tècnics de la Xarxa Agrícola foren convidats per part d’ADINU, Associació de Dietistes i Nutricionistes Universitaris d’Alacant, a formar part d’una taula redona inclosa a les jornades titulades “Gastronomia i Nutrició, una aliança cap a la sostenibilitat”. L’esdeveniment va tenir lloc el dijous 5 de març en el saló d’actes de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d’Alacant.

La jornada va començar amb la presentació per part del decà de la Facultat de ciències de la Salut, José Antonio Hurtado i de la vicedecana Maria Isabel Sospedra López. A continuació va tenir lloc una ponència a càrrec de la doctora i professora de la Universitat d’Alacant. Maria Tormo Santamaria. Posteriorment va tenir lloc un coffee break saludable amb fruita de temporada i altres productes saludables.

A més dels nostres tècnics Agustí Espí i Víctor García, la resta de persones que conformaren la taula redona “Gastronomia i Nutrició, una aliança cap a la sostenibilitat” foren Ángeles Ruiz García, Coordinadora tècnica del Centre de Gastronomia del Mediterrani – Gasterra; Guillermo Severa, chef del restaurant Pocardy; i les nutricionistes Iris Comino i Keila Pérez. Per tancar la jornada va tenir lloc un show cooking sobre saladures a càrrec de Guillermo Severa.

caValencià