Magia Naturaleza Dénia Montgó

Magia Naturaleza Dénia Montgó

Magic & NatureDescripció

Magia Naturaleza Dénia Montgó

El nostre objectiu és dissenyar i realitzar experiències que permeten conèixer la biodiversitat, la història i cultura del món rural i natural, la gastronomia i els paisatges de la comarca de la Marina Alta, amb la intenció de gaudir i conegueu la riquesa d’aquesta terra de contrastos. Apostem per la diversificació de productes i activitats turístiques, amb l’ànim d’oferir-vos una gran varietat de possibilitats i connectar amb les vostres demandes i interessos, però si no troben el que busqueu, no dubteu a contactar amb nosaltres i el nostre equip es posarà a treballar per dissenyar-vos una proposta a la vostra mida.

    Persona de contacte: Maria Jose & Itziar
    Direcció de l’empresa: Carrer del Marqués de Campo, 16, 2º pis, porta 2, Dénia
    Número de telèfon: 649 98 89 97
    Correu electrònic: [email protected]

Activitats de Natura

Què ofereix Magic&Nature?

  • Birdwatching
  • Projectes Medi Ambientals
  • Educació Ambiental
  • Eco-Turisme
  • Eco-Experiències Culturals
Magia Naturaleza Dénia Montgó

.

Descobreix el nostre paradís natural, descobreix la finestra de la Mediterrània, coneix la Marina Alta més salvatge. Tu, que saps gaudir i tenir cura del nostre medi natural, atreveix-te a experimentar amb els teus cinc sentits.

Activitats aptes per a tots els públics, posem a la teva disposició el material necessari per a cada activitat. Sempre disposats a oferir-te la millor experiència. T’ho assegurem!

CONEIX – GAUDEIX – CUIDA – CONSERVA

Listas de usuarios de la Xarxa Agrícola
Para incribirse en la XARXA AGRICOLA, por favor rellene el siguiente formulario y envienlo pro email a xarxaagricola @ creama . org.

Visita la pàgina dels apicultors del Montgó, són una associació que entre tots els associats disposen de 600 ruscs repartits per tot arreu de la Marina Alta.

⇒ Associació Apicultors Montgó

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
es_ESCastellano