CREAMA celebra la 2a Edició del Fòrum Ciutadà per l'Ocupació en la Marina Alta

CREAMA Empleo Foro ciudadano Xarxa Agrícola Marina Alta

II Fòrum Ciutadà per l'Ocupació de la Marina Alta.

El dijous 28 de Juny, CREAMA va celebrar l'II Fòrum Ciutadà per l'Ocupació a la Marina Alta. Aquest esdeveniment s'engloba dins de l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament Local de la Marina Alta. En l'Acord Territorial participen hui dia:

23 municipis: Alcanalí, Beniarbeig, Benigembla, Benissa, Benitatxell, Calp, Castell de Castells, Dénia, Gata de Gorgos, Xaló, Xàbia, Ondara, Orba, Parcent, Pedreguer, Pego, Ràfol d’Almúnia, Sanet i els Negrals, Senitja, Teulada-Moraira, Vall de Laguar, Vall d’Ebo i El Verger.

A més de 13 entitats privades i agents socials de la Marina Alta: ADIES PV, Grup Glorieta, UNED, AEHTMA, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació d'Alacant, CEDMA, Jovempa, MAE, MACMA, FEVECTA, Creu Roja, UGT i CCOO.

En aquesta ocasió, es van presentar a la ciutadania, els Projectes Experimentals que s'estan duent a terme a la comarca:

L' “Observatori Marina Alta”. Amb el qual es pretén millorar el coneixement i sostenibilitat de la comarca.

L' “Hub Tecnològic”. L'objectiu del qual és crear una xarxa digital d'idees i difusió per a revaloritzar el sector agrícola i promoure l'esperit emprenedor.

L' “Punt Nàutic”. La fi del qual és millorar la qualificació de les persones desocupades. Així contribuir a generar ocupació més sostenible i major activitat econòmica en el sector nàutic.

Igual que en l'anterior edició, va haver-hi una àmplia participació. Van assistir al voltant de 30 agents socials i econòmics i nombrosos ciutadans. Amb ells, es va generar un intens i enriquidor debat sobre les línies a seguir en cadascun dels projectes.

Des de CREAMA es posa l'accent en la importància i el caràcter obert d'aquestes trobades. En ells es comunica els projectes que es van realitzant i es recull l'opinió i els comentaris i idees dels ciutadans del nostre territori, que són els principals beneficiaris d'aquests.

Si es vol ampliar informació sobre aquests projectes, es pot visitar la web www.marina-alta.org.

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
caValencià