Nou curs d'higiene en la producció agrícola

Curso buenas prácticas higiene

Curso online agricultura sostenible

Curs de bones pràctiques d'higiene en la producció primària agrícola.

La Conselleria d’Agricultura Desenvolupament Rural Emergència Climàtica i Transició Ecològica presenta la segona edició d'aquest curs, amb la finalitat de continuar formant i professionalitzar el sector agrari.

En aquesta ocasió es tracta d'un curs autoformatiu i en línia, en el qual s'estudien coneixements bàsics sobre la higiene a mantindre en la producció i manipulació de productes agraris. La finalització del curs per part de l'alumnat atorga l'obtenció d'un certificat oficial de la Conselleria d'Agricultura.

 

Inscripció en el curs: ⇒ Bones pràctiques d'higiene en la producció primària agrícola

Curso buenas prácticas higiene

Sí que vols conéixer la importància de tindre un sòl agrícola viu, visita la nostra següent pàgina.

Enllaç a la web d’Adobs i fertilitzants de la Xarxa Agrícola

La política en matèria de residus es basa en un conjunt de principis:

  • Promoure la correcta gestió del conjunt dels residus, disminuir la seua generació i impulsar les pràctiques més adequades per a la seua gestió.
  • Establir prioritats en les opcions de gestió des de la prevenció, reutilització, reciclatge, valorització energètica i finalment l'eliminació.
  • Que tots els agents implicats des de les administracions públiques als agents econòmics i socials, passant pels consumidors i usuaris assumisquen la seua quota de responsabilitat en relació amb els residus.
  • Disposar d'infraestructures suficients per a garantir que els residus es gestionen correctament i en la mesura del possible el més prop del seu lloc de generació.

Curso buenas prácticas higiene

caValencià