Jornada técnica sobre el cultivo de la alcachofa

Jornada técnica sobre el cultivo de la alcachofa

Jornada técnica sobre el cultivo de la alcachofa

Jornada técnica sobre el cultivo de la alcachofa

VIII Jornada tècnica sobre el cultiu de la carxofa

Organitzada per l'Estació Experimental Agrària d'Elx, Servei de Transferència de Tecnologia i Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

  • Seminari web. Places limitades. Activitat gratuïta.
  • Dimecres, 24 de febrer de 2021
  • Horari de 17:00 a 19:30 hs.
  • Possibilitat de connectar des de qualsevol dispositiu que tingui àudio i vídeo (ordinador portàtil, mòbil, tablet ...) sense necessitat d'instal·lació de cap aplicació.

INSCRIPCIÓ PRÈVIA: Enviant un correu electrònic a: [email protected] Amb el vostre nom, cognoms, adreça, DNI i número de mòbil. Telèfon per a consultes: 96 690 79 80 (EEA d'Elx)

Termini màxim d'inscripció: dilluns 22/02/2021 a les 14:00 hs.

més informació en: agroambient.gva.es

La Marina Alta presenta unas propiedades climáticas óptimas para el cultivo de la alcachofa, ya que por lo general no se producen heladas que puedan dañar este cultivo, además la producción de la alcachofa está al alza debido a su fácil manejo y sus óptimos precios de venta. También, es hortaliza muy demandada por el consumidor, ya que este lo considera un alimento saludable e imprescindible en nuestra dieta.

Jornada técnica sobre el cultivo de la alcachofa
Foto de ready made de Pexels

Sí que vols conéixer la importància de tindre un sòl agrícola viu, visita la nostra següent pàgina.

Enllaç a la web d’Adobs i fertilitzants de la Xarxa Agrícola

La política en matèria de residus es basa en un conjunt de principis:

  • Promoure la correcta gestió del conjunt dels residus, disminuir la seua generació i impulsar les pràctiques més adequades per a la seua gestió.
  • Establir prioritats en les opcions de gestió des de la prevenció, reutilització, reciclatge, valorització energètica i finalment l'eliminació.
  • Que tots els agents implicats des de les administracions públiques als agents econòmics i socials, passant pels consumidors i usuaris assumisquen la seua quota de responsabilitat en relació amb els residus.
  • Disposar d'infraestructures suficients per a garantir que els residus es gestionen correctament i en la mesura del possible el més prop del seu lloc de generació.

Este Website utiliza cookies y/o tecnologías similares estrictamente necesarias para que el usuario obtenga una correcta navegación por el Website..

ACEPTAR
Aviso de cookies
caValencià